Especials

Envoltura corporal aromàtica- drenant amb jalea mineral
Anti-retenció de líquids.
Exclusiu per a persones que portan molt de temps fem una activitat sense descans. Ex. Personal d’oficina, azafates, pilots,

Gommage aqua peeling
Tractament remineralitzant i nutritiu amb cristall de sal marina i olis nutritius d’albaricoque, girasol y ametlla dolce.


La renovació constant de la superficie de la pell fa necessari eliminar les cèl.lules mortes que no ens permeten una correcta hidratació ja que aquest fa que la pell perdi la seva llum natural.
Aquesta exfoliació corporal consisteix en destruïr aquestes cèlul.les mortes que provoquen deshidratació i Aixa aportar a la pell una suau hidratació i una textura més flexible.

Tractament reductor i remineralitzant amb algues marines
Una de les més grans fonts de bellesa son les algues marines. La seva aportació de vitamines i oligoelements son invaluables. Un tractament d’algues et farà sentir com nou.
Les algues serveixen per eliminar toxinas, cel.lulitis, retenció de líquids. Són molt tonificants i molt efectives.
Aquest tractament consisteix en un peeling corporal amb sals mineralitzades, un emvolcall amb les algues marines i un massatge amb una crema de components molt potents i actius concentrats per obtenir uns resultats impecables. Aconsegueixes aprimar i eliminar tots els greixos.

Tractament remodelant – reafirmant
Programa personalitzat molt efectiu i evolutiu destinat a tractar simultàneament els nóduls de grasa i la reafirmació dels teixits corporals. Descubreix aquesta nova tècnica de modelatge utilitzant la musculació activa , permetent la activació a tres nivells.

1. Contracció muscular tonificant.
2. Modelatge lipolític.
3. Penetració dels actius reductors i reafirmants.