Belleza_marina_El_Jardi_del_Benestar

Bellesa Marina

Neteja activa
Ajuda a netejar les capes més profundes del rostre i a eliminar el punts negres, poro obstruït, deixant una pell molt suau i radiant. Equilibrant la seva bellesa natural i preparant la pell per un tractamet adecuat a la seva necessitat.

Tractament per a pells grasses
Equilibri pur per a pells acnèiques o grasses. Els seus ingredients purificants, retornaràn al seu rostre un aspect matificat, uniforme i net. Utilitzem una base d’algues marines micro-estrellades que estàn totalmente dissenyades per a controlar la producció seborrèica i aconseguir una pell sense poros.

Tractament anti-age
Tractament global antiarrugues. Gràcies a les seves altes concentracions de compossats marins I extract de broles de haya, ajudem a neutralitzar les micro tensions de la pell i a omplir les líneas d’expressió.

Tractament energizant home
La pell recupera la seva energía. Fa una protecció a les agressions diaries com afeitat, contaminació, etc….
El cansanci desapareix i el rostre recupera la seva vitalidad i lluminossitat.

Tractament complexe 02
Tractament reparador profund de la pell. Elimina les toxinas, potencia la lluminossitat i calma a la pell estresada, cansada, apagada.

Tractament pell Sensible o reactiva
Aquest tractament està seleccionat per a pells molt sensibles amb intolerancia cutànea o reactiva. Els seus components difuminan la sensibilitat disminuin la reactivitat arrivant a curar qualsevol problema facial.

Tractament de contorno d’ulls
Es molt ric en actius marins tensors i regenerants. Aquest tractacment de shock anti-arrugues y de firmeza inmediat torna el autèntic “aire a juventud” a la mirada.